Sponsor worden?

Gaat u de uitdaging aan?

Alphen Eagles wil verder professionaliseren, onze doelstelling is ambitieus:

”AFC Alphen Eagles streeft ernaar om American Football in alle leeftijdsgroepen en op het hoogst haalbare niveau te spelen. De club wil een toonaangevende American Football club in Nederland en in het bijzonder in de ruime regio rondom Alphen aan den Rijn zijn.”

De Alphen Eagles hebben een eigen veld in sportpark Zegersloot Zuid. De club heeft momenteel meer dan 60 actief spelende leden in teams in leeftijdscategorieën vanaf 8 jaar oud. Er zijn momenteel 5 verschillende teams actief, met het senioren team als vlaggenschip. Dit team werd 3x op rij Nederlands kampioen in 2012,2013 en 2014 en speelde toen als enige Nederlandse club in de prestigieuze Europese competitie. dat betekent extra publiciteit waar uw bedrijf van mee profiteert.

Om onze ambitie waar te maken zijn wij op zoek naar ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. Wij zoeken bedrijven die sponsoring net even anders aan willen pakken.  Dat kan als u voor sponsoring van American Football club Alphen Eagles kiest. American Football is een minder bekende en zeker niet alledaagse sport in Nederland en juist daarom uniek , opvallend en  bijzonder! En dat is waar een slimme sponsor gebruik van maakt.

We kunnen op een brede belangstelling rekenen. Onder andere van toeschouwers en gebruikers van sociale media. Zo trekt onze Facebook pagina, tijdens het seizoen, wel tot 11.000 bezoekers per week.
 

Wij zoeken  sponsoren, klein en groot, die willen samenwerken. Wat dacht u van uw bedrijfsnaam of logo op het shirt van de Alphen Eagles, clinics voor uw personeel of klanten of een unieke fotoshoot met het team.

Grijpt u uw kans om deze unieke sport en stoere uitstraling in te zetten voor uw eigen promotiedoeleinden? Wij denken graag met u mee zodat we sponsoring op maat kunnen inzetten en u er het maximale uithaalt. Alles is bespreekbaar!.
 

Hebben we u interesse gewekt? Wilt u meer weten over de sport of de sponsormogelijkheden, vraagt u dan via onderstaand contact of het contactformulier het sponsorplan op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Voor Contact:


info@alpheneagles.nl