Rookie trainingen

American football club Alphen Eagles is op zoek naar versterking, wil jij eens iets anders en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Kom dan naar de rookie trainingen van de Alphen EaglesAspecten als gooien, vangen, "route running", tackelen en blocken komen aan bod. Je moet zelf een korte broek, schoenen met noppen en een shirt dat vies mag worden meenemen.
Wij zorgen voor de rest. 

De trainingen zijn elke donderdag van Januari, dus 5,12,19, en 26 oktober op ons veld. Het adres is de Sportpark zegersloot, De Beilen 4. Dit zit vlakbij de hockeyvelden en ARC en net achter speelpaleis "Wiebel Biebel". Voor meer informatie, kijk op de "routebeschrijving" pagina. 

Tijdens deze trainingen maak je kennis met American Football, onze club en onze cultuur. 
Wij zoeken spelers die leergierig zijn, van een uitdaging houden en bereid zijn hard te werken om successen te behalen. 

Het is natuurlijk het beste als je bij alle trainingen aanwezig kunt zijn maar geen probleem als je er eentje mist. Wil jij mee komen trainen? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar info@alpheneagles, het onderstaande contactformulier in te vullen of geef aan op ons Facebook evenement dat je aanwezig bent. Tot dan! 


Rookie Trainingen gemist? Je bent altijd welkom om een keer te komen kijken en mee te trainen. Geef dit wel even van te voren door!

Contactformulier

Naam
E-mailadres