Football Introductie Training (FIT)

Alphen Eagles biedt u verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de sport American football.

Voor nieuwe spelers

 

Voor scholen

 

Voor bedrijven en groepen

Heb je interesse om zelf American football te spelen bij de Eagles?

Bij de Alphen Eagles kan je vrijblijvend kennis maken met de sport. Gedurende een maand kan je gratis meetrainen. Hierbij krijg je een complete Football uitrusting te leen. Het enige dat je zelf moet meenemen is een bitje en veldschoenen (bij voorkeur met noppen).

Je krijgt een specifieke begeleiding van gekwalificeerde football coaches, waardoor je binnen een korte periode kennis maakt met alle onderdelen van de sport.

Na afloop van de gratis trainingsperiode kan je beslissen of de sport iets voor jou is en of je lid wilt worden van de Eagles.

Wil je mee of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

Alphen Eagles verzorgt al jaren speciale football clinics op middelbare scholen in Alphen aan den Rijn, Deze clinics dienen om leerlingen en/of docenten kennis te laten maken meet de sport.

Scholen kunnen zelfs deelnemen aan de Nederlandse competitie, de zogenaamde Schol League. Het Scala College uit Alphen aan den Rijn is in het verleden zelfs doorgedrongen tot de Europese schoolkampioenschappen.

De clinics zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar. Er kunnen zowel Flag football als Tackle football clinics gegeven worden. Voor meer informatie over football clinics, kijk op de Clinics pagina. 

Wilt u een clinic aanvragen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier

 

Zoekt u een leuk evenement voor uw bedrijf of afdeling? Een teambuildings dag of gewoon een leuk personeelsuitje? Dan moet u eens een clinic American football of flag football meemaken!

American football is DE teamsport bij uitstek en daarom perfect geschikt voor teambuilding. Bent u bang dat het er iets te hard aan toe zal gaan tussen de collega’s onderling? Volg dan een clinic non-contact Flag football.

De American football clinics worden op het veld van de Alphen Eagles gegeven. Flag football clinics kunnen overal op locatie verzorgd worden.

Dit is bijvoorbeeld een hele leuke sport om op het strand te beoefenen.

De Alphen Eagles heeft gekwalificeerde begeleiders voor u beschikbaar, die u laten kennismaken met de ins- en outs van de sport, maar ook altijd zorgen voor een leuke onderlinge competitie tussen teams van collega’s.

Wilt u een clinic aanvragen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.