Club van 25

Alphen Eagles Club van 25

Sinds 1985 heeft Alphen aan den Rijn de American Football club Alphen Eagles, maar daar dreigt nu een einde aan te komen. Dat willen we niet laten gebeuren en we zijn met de leden een actie gestart.

Voor eind januari willen we genoeg bij elkaar gespaard hebben om in 2017 het seizoen te kunnen starten. Het doel is minimaal € 2.000 bij elkaar te halen voor 31 januari 2017.

Daarbij kunnen we jullie hulp hard gebruiken. Willen jullie in je eigen netwerk (vrienden, familie, collega's en/of werkgever) mensen vragen om lid te worden......! Zoals de naam al zegt, kost het lid worden van deze club € 25,00 per jaar, maar daar krijg je veel voor terug:

-  Je wordt lid van de Club van 25

-  Je krijgt in februari een certificaat van de Club van 25

-  Je wordt niet-spelend lid van onze vereniging

-  Je wordt uitgenodigd bij onze thuis wedstrijden

-  Je wordt uitgenodigd voor de Alphen Eagles familiedag met:

o Flag football toernooi

o Americanfootballclinic
- En je bent welkom bij alle activiteiten van de vereniging

Natuurlijk kunnen ook bestaande (spelende) leden lid worden van de Club van 25 om je club extra te steunen en ook in 2017 weer football te kunnen spelen. Ook is het lidmaatschap van de Club van 25 een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Verras eens iemand met de leukste sport!

Kortom: je wordt lid van de leukste vereniging in Alphen aan den Rijn.

Als je nu lid wordt zal in februari het lidmaatschap van je rekening worden afgeschreven. 

Ook hebben we een voorbeeld van het certificaat van de Club van 25 toegevoegd. Dat certificaat wordt natuurlijk op je eigen naam gezet en in februari 2017 naar je verstuurd. 

Download onderstaand bestand en vul alle gegevens in, hierna kan je deze emailen naar: clubvan25@eaglesjeugd.nl


Download hier het bestand